Dekan Yardımcısının Mesajı – Prof. Dr. İzzet TOR

izzet_tor

Mühendislik Fakültesi, hızla gelişen dünyada ve ülkemizdeki yenilikleri göz önüne alarak, yeni bir sistem kurmanın verdiği heyecan ve dinamizmle yola çıkmış, disiplinler arası bir yaklaşımla tasarlanmıştır.

Mühendislik eğitimi öğrencinin ufkunu genişletmeli ve temel sorunların ortaya konulabilmesine yardımcı olmalıdır.

Fakültemizde etik ve sosyal sorumluluk kavramlarının öğrencilere kazandırılması, kendi ayakları üzerinde durabilen yaratıcı mühendisler mezun edebilmek hedeflerimizdendir.

Biruni üniversitesinin yetiştireceği mühendislerle ülkemizin ve dünyanın sorunlarına duyarlı, katılımcı, girişken, sadece meslek edinme ile sınırlı olmayan aynı zamanda iyi bir yurttaş olma kaygısı taşıyan bir birey olarak hizmet vereceklerine inanıyoruz.