Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz, Bilgisayar Mühendisliği bölümümüz öğrencilerince TIEC (Technology and Information Engineering Club) Kulübü kurulmuştur. - Biruni Üniversitesi

Tarih : 2022

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz, Bilgisayar Mühendisliği bölümümüz öğrencilerince TIEC (Technology and Information Engineering Club) Kulübü kurulmuştur.

TIEC Kulübü, özellikle bilgisayar bilimleri ile diğer disiplinlerin enformatik alanda birlikteliğini desteklemeyi, üniversitemizde çok disiplinli çalışma kültürünün oluşturulması, bilgisayar bilimlerinin dokunuşuyla başta tıp olmak üzere beşeri alanlarda yenilikçi projelerin üretilmesini amaçlamaktadır.  Bilgisayar bilimlerine gereksinim duyan hemen her enformatik alanda alt çalışma gruplarımız oluşturulmaktadır. Gerçek, farklı alan disiplinlerinin bakışları toplamına daha yakındır. Sizi gerçeğe yaklaşmaya; bu felsefe ile her bölümden hocalarımızı ve öğrencilerimizi, üyemiz olmaya davet ediyoruz.

Sosyal Ağ Sağlayıcılardan bize ulaşabilirsiniz. Instagram: @tiecbiruni
    TEIC Danışmanı: Öğr. Gör. Cem TURAN, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü