Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tek Ders Sınav Takvimi - Biruni Üniversitesi

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tek Ders Sınav Takvimi

Tarih : 2022
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tek Ders Sınav Takvimi

D U Y U R U

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi “Tek Ders Sınavı“ Müracaatları ve Sınav Tarihi aşağıda belirtilmiştir.

Tek Ders Sınavı Müracaat Tarihleri:  16-17-18 Şubat 2022

Tek Ders Sınav Tarihi:  21 Şubat 2022

Tek Ders Sınav Saati:  14:00

Derslik: R217

Not: Mezuniyet aşamasına  gelmiş ve mezuniyeti için Tek Dersi kalan Öğrencilerin Tek Ders Sınav Müracaatları;

** Öğrenci İşlerinden alınacak imzalı Transkript belgesi ve Tek Ders Sınavı Başvuru Formu yukarıda belirtilen müracaat tarihlerinde Reyhan Binası 8. Kat 831 nolu odada bulunan Fakülte Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.

**Online Müracaatlarda da yukarıda belirtilen tarihlerde istenilen belgelerin eksiksiz ıslak imzalı, fkutuk@biruni.edu.tr email adresine teslimi zorunludur. Eksik gönderilen evrak işleme alınmayacaktır.

Başvuru formunu görüntülemek için tıklayınız.