Tek Der Sınav Takvimi - Biruni Üniversitesi

Tek Der Sınav Takvimi

Tarih : 2022
Tek Der Sınav Takvimi

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi “Tek Ders Sınavı“ Müracaatları ve Sınav Tarihi aşağıda belirtilmiştir.

Tek Ders Sınavı Müracaat Tarihleri Tek Ders Sınav Tarihi Tek Ders Sınav Saati Derslik
     22-23-24 Haziran 2022 27 Haziran 2022 14:00 R217

Not: Mezuniyet aşamasına  gelmiş ve mezuniyeti için Tek Dersi kalan Öğrencilerin Tek Ders Sınav Müracaatları;

* Öğrenci İşlerinden alınacak imzalı Transkript belgesi ve Tek Ders Sınavı Başvuru Formu yukarıda belirtilen müracaat tarihlerinde Reyhan Binası 8. Kat 831 nolu odada bulunan Fakülte Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.

**Online Müracaatlarda da yukarıda belirtilen tarihlerde istenilen belgelerin eksiksiz ıslak imzalı, fkutuk@biruni.edu.tr e-mail adresine teslimi zorunludur. Eksik gönderilen evrak işleme alınmayacaktır.

FK.FR.34 TEK DERS SINAVI BAŞVURU FORMU