Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Öğrencimiz Yaren Yılmaz “Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası’nda 16X50 Endurance Apnea Braşında Ümitler Kategorisinde” Türkiye Şampiyonu Oldu - Biruni Üniversitesi

Tarih :

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü hazırlık sınıfında eğitim gören öğrencimiz Yaren Yılmaz, 4 -6 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleşen “Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası’nda 16X50 Endurance Apnea” branşında ümitler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.
    Öğrencimiz şampiyonada ayrıca büyükler kategorisinde Türkiye 2.liği, Monopalet Dinamik Apnea braşında ümitler kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu, Bifin dinamik Apnea branşında ümitler kategorisinde Türkiye ikinciliği, 8×50 Endurance Apnea braşında ümitler kategorisinde Türkiye 2. liği ve büyükler kategorisinde Türkiye 3.lüğü kazanmıştır.  Biruni ailesi olarak  öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.