2023 Doğrusal Olmayan Bilim ve Karmaşıklık Konferansı - Biruni Üniversitesi

2023 Doğrusal Olmayan Bilim ve Karmaşıklık Konferansı

Biruni Üniversitesi 2023 Doğrusal Olmayan Bilim ve Karmaşıklık Konferansı’na ev sahipliği yaptı. 10-15 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen konferansa 44 ülkeden pek çok ünlü bilim insanı katıldı.

2023 Hibrit Doğrusal Olmayan Bilim ve Karmaşıklık Konferansı, bilim insanlarının söz konusu alandaki son gelişmeleri, keşifleri ve ilerlemeleri paylaştıkları bir konferans olma özelliğini taşıdı.

Organizasyon Komitesi’nin düzenlediği Boğaz turu ve akşam yemeği etkinlikleri, katılımcılara Türk yemeklerinin ve müziğinin yanı sıra İstanbul’un bazı kültürel ve çevresel güzelliklerinin tadını çıkarırken, resmi olmayan ortamlarda yeni fikirleri tartışma ve yeni bağlantılar kurma fırsatı sundu.