BİRUNİ’Lİ AKADEMİSYENLER DÜNYA BİLİM SAHNESİNDE | “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden 7 Öğretim Üyesi Yer Aldı. - Biruni Üniversitesi

Tarih : 2023

Stanford Üniversitesi’nin Elsevier Atıf Metriklerine göre, dünyada ilk %2 lik dilime giren en etkili bilim insanları arasında Biruni Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden 7 Öğretim Üyesi yer aldı.

Öğretim üyelerimizi tebrik ederiz.

Üniversitemizden yer alan isimler;

• Prof. Dr. Özgür Koray Şahingöz
    • Prof. Dr. Ege Can Şerefoğlu
    • Prof. Dr. Mirsajjad HASHEMIMOTLAGH BONAB
    • Dr. Öğr. Üyesi Zehra Durmuş
    • Dr. Öğr. Üyesi Yakup Yıldırım
    • Dr. Öğr. Üyesi Abdullahi Yusuf
    • Dr. Öğr. Üyesi Tukur Abdulkadir Sulaiman

İlgili listeye; https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/6 adresinden ulaşılabilir.