Dönem Sonu Sınavlarına Yönelik 18 Mayıs 2023 tarihli Senato Kararı - Biruni Üniversitesi

Dönem Sonu Sınavlarına Yönelik 18 Mayıs 2023 tarihli Senato Kararı

Tarih : 2023
Dönem Sonu Sınavlarına Yönelik 18 Mayıs 2023 tarihli Senato Kararı

Sınava ilişkin 18 Mayıs 2023 tarihli Senato Kararı

Sevgili Öğrencilerimiz,

YÖK’ün web sayfasındaki ilan ettiği Dönem sonu sınavlarıyla ilgili karar ile uyumlu olarak,

Üniversite Senatomuzun 18 Mayıs 2023 tarihli toplantısında Üniversitemizde 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine ilişkin olarak yüz yüze yürütülen derslerin sınavlarının kampüste yüz yüze, çevrimiçi yürütülen derslerin sınavlarının ise çevrimiçi olarak yapılmasının uygun olduğuna, karar verilmiştir.

Bu nedenle, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizdeki tüm sınavlar çevrimiçi yapılacaktır.

Başarı dileklerimizle.

– – – – – – – – – – – – – — – – – – – –

Senate Decision on the Exam dated May 18, 2023

Dear Students,

In line with the decision regarding the end-of-term exams announced by YÖK on its website.

At the meeting of our University Senate on May 18, 2023, it was decided that face-to-face exams for the 2022-2023 academic year spring semester at our University would be appropriate to conduct face-to-face exams on campus, and online exams for online courses.

As a result, All exams in our Faculty of Engineering and Natural Sciences will be conducted online.

Best Wishes